اسپم اسکور چیست؟ + ترفندهای کاهش اسپم اسکور

سایت moz جزو سایت‌های معتبر خارجی درزمینه سئو و رتبه‌بندی گوگل است که علاوه‌بر خدمات آموزشی یک ابزار کاربردی برای سئوکاران و مدیران سایت محسوب می‌شود. در این مقاله به پرسش اسپم اسکور چیست و راهکارهای کاهش آن اشاره می‌کنیم.

روش های کاهش اسپم اسکور

بعد از پاسخ‌دادن به پرسش، اسپم اسکور چیست حال به روش‌ها و عوامل مؤثر در کاهش اسپم اسکور می‌پردازیم. عوامل گوناگونی در اسپم‌بودن سایت تأثیر دارند و با دست‌یابی به اسپم اسکور سایت نمی‌توان اسپم‌بودن قطعی آن را تشخیص داد. هر سایتی با اسپم اسکور بالا که توسط گوگل شناخته می‌شود نمی‌تواند اسپم باشد زیرا  امکان دارد یک سایت با اسپم اسکور 2 ، اسپم باشد ولی سایتی دیگر با اسپم اسکور7 ، اسپم شناخته نشود. در ادامه راهکارهای قطعی جهت کاهش اسپم اسکور را بررسی می‌کنیم.

کدهای html که غیرضروری هستند را حذف کنید و خطاهای موجود را رفع کنید. نام‌های کوتاه برای تصاویر به‌کار ببرید. ایمیل‌های تبلیغاتی را با تصاویر بزرگ پر نکنید. نسبت تصویر به متن باید حد استاندارد خود را حفظ کند. در محتواهای متنی درباره موضوعات حساسیت‌برانگیز ازجمله قیمت داروهای خواب‌آور، مواد شیمیایی مضر، روش‌های چاقی و لاغری غیرمتعارف نوشته نشود.

استفاده از گوگل تگ منیجر برای مدیریت تگ‌های ‌سایت استفاده می‌شود. لینک‌سازی و گرفتن بک لینک می‌تواند اعتبار سایت را افزایش دهد. هرچه این میزان اعتبار بالاتر باشد اعتبار سایت شما نزد موتورهای جست‌وجو افزایش پیدا می‌کند. لینک‌سازی بدون تولید محتوای خوب در گوگل تأثیر منفی می‌گذارد.

قبل‌از دریافت لینک از سایت، اعتبار سایت مورد نظر را بررسی کنید تا اسپم نداشته باشد.  بدون استراتژی مناسب بک‌لینک دریافت نکنید. تمام سایت‌های معتبر باید صفحه درباره ما داشته باشند که در آن درباره شرکت، اهداف آن، زمان تأسیس، شماره تلفن‌ تماس و آدرس شرکت نوشته شده باشد.

سایت‌های اسپم صفحات کمی دارند و از آن‌ها جهت رسیدن به اهداف خاص استفاده می‌کنند. برای کاهش اسپم باید تعداد صفحات سایت را زیاد کنید. این صفحات باید محتوای مناسب داشته باشند. انکر تکست‌ها قسمتی از متن هستند که به صفحه‌ی دیگر اینترنت لینک شده‌اند.

برای لینک‌کردن، از چند کلمه و متن استفاده می‌شود اما اگر در یک صفحه‌ قسمت‌های زیادی از متن تبدیل به انکر تکست شده باشند سیگنال منفی به گوگل ارسال می‌کند زیرا نشان‌دهنده این است که صفحه جهت بازدید صفحه‌ای دیگر در اینترنت ایجاد شده است.

URL های سایت اسپم به‌صورت غیرعادی طولانی یا کوتاه هستند. پس باید به اندازه URL سایت خود توجه کنید. سایت اسپم بیشتر از موضوعات اسپم در محتوای خود استفاده می‌کند که سبب افزایش اسپم اسکور سایت می‌شود. به همین علت در انتخاب موضوعات و کلمات محتوا باید دقت کنید. کلمات خاصی در انکر تکست لینک‌سازی سایت اسپم مورد استفاده قرار می‌گیرد که این موضوعات می‌تواند برای سایت مضر باشد.

اگر نام دامنه طولانی و غیرعادی باشد امکان دارد توسط گوگل اسپم شناخته شود و درصد اسپم اسکور سایت بیشتر شود زیرا سایت اسپم از دامنه طولانی استفاده می‌کند. استفاده از اعداد در نام دامنه توسط سایت اسپم انجام می‌شود. در نتیجه اگر در دامنه از اعداد استفاده شود احتمال بالارفتن درصد اسپم اسکور سایت زیاد است. بهتر است از اعداد در نام دامنه سایت استفاده نشود.

اگر از تگ عنوان با طول غیرعادی استفاده شود اسپم اسکور سایت افزایش پیدا می‌کند. توضیحات متا اگر طولانی یا کوتاه باشد، سبب افزایش اسپم اسکور سایت می‌شود. در نتیجه طول توضیحات متا را به‌صورت عادی و معقول در نظر بگیرید.

اسپم اسکور چیست؟

اسپم اسکور چیست؟ معیاری که بین 0 تا 100 مقیاس‌بندی شده باشد و در آن عدد 0 بهترین نمره باشد اسپم اسکور نام دارد. عدد 100 بدترین نمره ازنظر هرزنامه است و ازنظر قابل‌ اعتمادبودن کم‌ترین نمره محسوب می‌شود. بسیاری از مدیران سایت درباره این موضوع که چگونه گوگل، سایت را به‌عنوان هرزنامه به‌حساب می‌آورد و پنالتی می‌کند دچار تردید هستند زیرا دسترسی به الگوریتم‌های گوگل کار ساده‌ای نیست.

متخصصان حوزه سئو سایت moz تلاش کردند تا با بررسی داده‌های موجود و تهیه ابزار اسپم اسکور به مدیران سایت‌ها امکان بازدید سایت خود را از دریچه چشم گوگل بدهند و تخمین بزنند که آیا سایت آن‌ها ازنظر گوگل به‌عنوان هرزنامه تلقی می‌شود یا خیر.

اسپم اسکور چیست؟ توسط اسپم اسکور می‌توان متوجه شد که سایت چند درصد احتمال دارد که ازنظر گوگل اسپم شناخته شود و رقم اسپم اسکور آن را جهت پیشگیری از اسپم سایت توسط گوگل، کاهش داد. اگر تعداد بک لینکی که از سایت‌هایی با اسپم اسکور بالا دریافت می‌کنید زیاد باشد احتمال جریمه‌شدن سایت توسط گوگل نیز زیاد است. دریافت بک لینک از این سایت‌ها هیچ‌گونه ارزشی به سایت اضافه نمی‌کند.

هرزنامه چیست؟

اسپم اسکور چیست؟ نوعی از اسپم وجود دارد که مرتبط با وب‌سایت‌ها و موتورهای جست‌وجو است. بسیاری از مدیران سایت‌ روش‌های غیرمعمولی جهت دورزدن موتورهای جست‌وجو به‌کار بردند و محتوای ارزشمندی برای مخاطب تولید نکردند و به رتبه‌های بالا در نتایج جست‌وجو دست پیدا کردند. استفاده از کلمات کلیدی یکی از این روش‌ها بود.

گوگل با الگوریتم‌های جدیدتر توانست این روش را یک اسپم تشخیص دهد و سایت را جریمه کند. تولید هرگونه محتوای غیرقانونی با روش‌هایی جهت کلاهبرداری از کاربران تخلف محسوب می‌شود و گوگل آن را اسپم تلقی می‌کند.

چطور می توان اسپم اسکور سایت را بررسی کرد؟

برای این امر کافی است به صفحه explore سایت moz وارد شوید و در کادر وسط صفحه، لینک سایت خود را وارد کنید. سپس قسمتی از صفحه، اسپم اسکور سایت را به شما نشان می‌دهد.

جمع‌بندی

اسپم اسکور چیست؟ در سطح وب، شاخص‌های زیادی جهت بررسی اعتبار سایت وجود دارد. اسپم اسکور شاخصه‌ای است که در زمان آنالیز سئو سایت باید مورد توجه قرار بگیرد زیرا اطلاعات مهمی را به کاربر می‌دهد. یکی از ابزارهای سایت، explore است که نمره da( اعتبار دامنه) و pa( صفحه) طبق قدرت سایت و محتوا به سایت داده می‌شود.

اسپم اسکور هر سایتی طبق رفتارهای خطرناک آن تعیین می‌شود. یعنی هرچه سایت شما دارای نرخ اسپم بیشتری باشد رفتارهای خطرناک بیشتری در سئو آن خواهد داشت. به‌طور مثال، دریافت تعداد زیاد بک لینک بی‌کیفیت سبب افزایش نمره اسپم اسکور می‌شود.

درباره نویسنده

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 4 =

اسکرول به بالا