معرفی بهترین افزونه های وردپرسی با قابلیت های جذاب

یک سایت وردپرس باید از بهترین افزونه های وردپرسی جهت کارهایی مانند افزایش سرعت، بهبود سئو سایت، طراحی صفحه‌ها و عملیات پشتیبان‌گیری استفاده کند. این‌ کارها تنها بخشی از عملیات وردپرس محسوب می‌شوند. در این مسیر، استفاده از افزونه‌ها می‌تواند کمک‌کننده باشد. افزونه‌ها طبق اهداف و کار خود دسته‌بندی می‌شوند.

وردپرس یکی از سیستم‌های مدیریت محتوا برای طراحی سایت است. بسیاری از کسب‌وکارهای آنلاین در شروع فعالیت خود از وردپرس برای مدیریت محتوا استفاده می‌کنند. در این مقاله بهترین افزونه‌ها، قابلیت آن‌ها و میزان استفاده در سایت‌ها بررسی می‌شود.

معرفی بهترین افزونه های وردپرسی

از افزونه‌ها برای افزایش سرعت و بهبود عملکرد سایت استفاده می‌شود. توسط گزینه‌های مناسب می‌توان مشکلاتی که در وردپرس به‌وجود می‌آید را بدون پرداخت هزینه برطرف کرد. در ادامه لیستی از افزونه‌های مورد نیاز وردپرس تهیه شده است.

افزونه پشتیبان گیری updraftplus

فایل‌های پشتیبانی که توسط افزونه‌ها بکاپ‌گیری شده‌اند کمک می‌کنند تا درصورت هک‌شدن سایت، خراب‌شدن وب‌سایت و ازدست‌دادن اطلاعات تمام اطلاعات مجددا دریافت شود. افزونه updraftplus به‌صورت اتوماتیک بکاپ‎گیری می‌کند و هنگام به‌روزرسانی قالب درمورد بکاپ هشدار می‌دهد تا جزئیات موردنیاز در این عملیات تنظیم شود.

این افزونه به تسهیل فرآیند پشتیبان‌گیری و بازیابی کمک می‌کند و به‌صورت خودکار، عملیات بکاپ‌گیری را انجام می‌دهد و به کاربر این امکان را می‌دهد تا از راه دور آن‌ها را در ایمیل، FTP، Rackspace، Dropbox و S3 ذخیره کند. همچنین درصورت وجود هر مشکلی به‌راحتی سایت را بازگردانی می‌کند.

افزونه updraftplus رایگان نیست و برای استفاده باید آن را به‌صورت دلاری یا از مارکت‌های فروش افزونه ایرانی خریداری کرد. افزونه‌هایی مانند backupbuddy، Duplicator و Wordfence نیز جزء بهترین‌ افزونه‌ها جهت پشتیبان‌گیری از سایت هستند.

افزونه امنیتی Wordfence در نسخه رایگان خود نیز امکانات زیادی مانند فعال‌کردن 2 مرحله‌ای سایت، اسکن فایل‌ها برای وجود بدافزار و مسدودکردن کاربران مشکوک را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. درصورت مشکل با این پلاگین می‌توان از 2 افزونه امنیتی دیگر به‌نام All In One WP Security & Firewall و  iThemes Security به‌عنوان جایگزین استفاده کرد.

افزونه Gravity Forms

از این افزونه برای ساخت فرم‌های حرفه‌ای می‌توان استفاده کرد. مزایای آن شامل امکان طراحی گرافیکی فرم وردپرس، امکان استفاده از طرح‌ آماده، اتصال فرم به درگاه‌ بانکی، ثبت اطلاعات به‌صورت امن، امکان آپلود، ارسال فایل توسط کاربر در فرم ایجادشده و پشتیبانی از تقویم شمسی است.

افزونه Gravity Forms یک پلاگین قوی است که توسط آن می‌توان فرم‌های گوناگونی با امکانات و محدودیت‌ها طراحی کرد. نسخه فارسی آن شامل تمام استان‌ها و شهرهای ایران است و می‌توان درگاه بانکی را به هر فرمی اتصال داد. نسخه اورجینال آن پولی است و باید همراه با نسخه فارسی مورد استفاده قرار بگیرد. نسخه اورجینال شامل ویرایشگر دیداری و انجام پرداخت‌ها توسط افزونه است.

W3 Total Cache

یکی از بهترین افزونه‌ها برای بهینه‌سازی و بهبود عملکرد وب‌سایت‌های وردپرسی است. این پلاگین با افزایش عملکرد سایت و کاهش زمان بارگیری توسط یکپارچه‌سازی شبکه تحویل محتوا و متدهای جدید، سایت را بهبود می‌بخشد.

WP Rocket

این پلاگین کاربردی جهت افزایش سرعت سایت وردپرس انجام می‌شود. امکانات این افزونه شامل کش‌کردن صفحه‌ها، فشرده‌سازی فایل‌ها، بارگذاری تصاویر در زمان مشخص و قابلیت  Lazy loadاست. این افزونه، نسخه رایگانی ندارد.

Sucuri

این افزونه رایگان  از بهترین افزونه های وردپرسی است که از سایت در برابر تهدیدهای بدافزار، حمله‌های XSS، DDOS و هر حمله‌ دیگری حفاظت می‌کند. این پلاگین به‌صورت رایگان در دسترس است.

RafflePress

این پلاگین جزء بهترین افزونه های وردپرسی است که به افزایش لیست ایمیل، ترافیک سایت و دنبال‌کنند‌گان شبکه‌های اجتماعی ازطریق هدایا و بازاریابی کمک می‌کند. این افزونه باعث می‌شود تا بازدیدکنندگان برای ورود به سایت، آدرس ایمیل خود را وارد کنند و از این طریق، مشترکان زیادی جهت ارسال خبرنامه‌های ایمیل جمع‌آوری می‌شود. همچنین با تشویق کاربران به دنبال‌کردن شبکه اجتماعی شما باعث می‌شود نتایج حاصل را جهت ورودی بیشتر در مسابقه با دوستان خود به اشتراک بگذارند. این امر سبب ترافیک زیاد سایت، افزایش فروش، درآمد بیشتر و روند افزایشی بازدیدکنندگان از سایت می‌شود.

پلاگین WPForms

مزایای این افزونه عبارتند از ساخت فرم آنلاین در چند دقیقه، امکان ساخت هر نوع فرم، امکان افزودن HTML، CSS به‌صورت سفارشی و قابلیت استفاده از قالب‌های آماده.

Contact Form 7

یکی از محبوب‌ترین و بهترین افزونه ‌های وردپرسی Contact Form 7 است. توسط این افزونه می‌توان فرم‌های گوناگونی را ایجاد کرد. دلیل محبوبیت این افزونه، داشتن ویژگی‌ سفارشی‌سازی و سادگی آن است. این افزونه پولی است اما به‌مدت 14 روز می‌توان از نسخه رایگان آن استفاده کرد.

گوگل آنالیتیکس برای وردپرس توسط MonsterInsights

از Google analytics  جهت استفاده از ابزارهای آماری برای تجزیه‌وتحلیل سئو سایت انجام می‌شود. شناختن مخاطبان هدف و فراهم‌کردن امکانات لازم برای برآورده‌کردن نیازهای آن‌ها یک روش مناسب برای بهبود ترافیک سایت است. ابزار گوگل آنالیتیکس MonsterInsightS  از پلاگین‌هایی است که به کاربر امکان نظارت بر آمارهای گوناگون سایت را می‌دهد.

WP-Optimize

از این ابزار برای پاک‌کردن دیتابیس و بهینه‌سازی آن استفاده می‌شود. این ابزار به‌عنوان یکی از بهترین افزونه های وردپرسی به‌صورت خودکار داده‌هایی که غیرضروری هستند را بدون نیاز به کوئری‌های دستی پاک می‌کند و دیتابیس را برای عملکرد مناسب بهینه‌سازی می‌کند. این پلاگین به‌صورت اتوماتیک داده‌های مصرفی که سرعت سایت را کند می‌کنند را پاک می‌کند و باعث پاک‌کردن نظرهای اسپم، پست‌ها و بازتاب‌ پینگ‌ بک‌ها می‌شود.

بهترین افزونه های وردپرسی از نظر امنیتی

وردپرس به‌عنوان یک سیستم مدیریت محتوا از ایمنی بالایی برخوردار است اما این پلتفرم در برابر حمله‌های سایبری آسیب‌پذیر است. یکی از افزونه‌های امنیتی که نسخه رایگان هم ارائه می‌دهد افزونه All In One WP Security & Firewall است. این پلاگین جهت برقراری امنیت سایت در برابر حمله‌های ربات‌ها بسیار مناسب است.

مزایای آن شامل در دسترس‌بودن نسخه فارسی، امنیت لاگین کاربران در سایت، امنیت دیتابیس، مدیریت کامنت‌های اسپم، امکان جلوگیری از کپی متن و حفظ حریم خصوصی است. نسخه پولی آن امکاناتی ازجمله ارائه ابزارهای امنیتی، امکان مسدودکردن کشورها، مسدودکردن خطای 404 و پشتیبانی 24 ساعته دارد.

پلاگین  Easy Digital Download جهت فروش فایل‌های دانلودی طراحی شده است تا کاربران فایل‌ها را بدون مشکل دانلود کنند. بهترین افزونه فروشگاهی وردپرس، افزونه ووکامرس است که تماما امکانات لازم را دارند و برای فروش فایل‌های دانلودی با زبان و شرایط کشور ایران سازگارتر است.

افزونه iThemes Security وظیفه حفاظت از وب‌سایت و دیتاها را برعهده دارد. قسمتی از این پلاگین، رایگان است و بخشی از ویژگی‌های آن پولی است. این افزونه برای سایت‌های فروشگاهی، وبلاگ، رزومه‌ها و پورتفولیوها مناسب است.

جمع‌بندی

در این مقاله، استفاده از بهترین افزونه ‌های وردپرسی درزمینه‌های ساخت فرم، راه‌اندازی فروشگاه، امنیت و سئو مورد بررسی قرار گرفت. برای جلوگیری از هرگونه مشکل باید قبل‌از نصب هر افزونه‌ای، نظرات کاربران، تعداد نصب و زمان آخرین به‌روزرسانی را بررسی کرد. نصب افزونه‌های متعدد در وردپرس تنها باعث شلوغی سایت، مشکلات امنیتی، مشکل سرعت و خرابی سایت می‌شود. درواقع به‌جای دانلود افزونه کرک‌شده رایگان باید از مارکت‌های ایرانی یا خارجی، افزونه‌های مورد نیاز را خریداری کرد.

درباره نویسنده

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 18 = 21

اسکرول به بالا