تعریف سئو داخلی - استراتژی های سئو داخلی به زبان ساده

سئوی داخلی چیست؟ | استراتژی سئو on page به زبان ساده!

تمام کسانی که برای پیاده‌سازی سایت اقدام کرده‌­اند بخصوص افرادی که دارای کسب و کار آنلاین در فضای گسترده اینترنت هستند هدفشان رسیدن به صفحه اول گوگل و بعد از آن رسیدن به 5 لینک اول گوگل است. در واقع کسب بالاترین رتبه در گوگل و در پی آن جذب مخاطب بیشتر و بهبود درامد هدفی است که تمام سئوکاران برای آن تلاش می‌کنند.

به طور خلاصه On-Page SEO  در برگیرنده موارد کلیدی و مهم است که اهمیت سئو داخلی را نشان داده و در پلن بهبود رتبه قابل چشم پوشی نیستند. طراحان سایت جهت بهینه ساختن سایت مورد نظر خود برای موتورهای جستجو نهایت تلاش خود را به کار می‌بندند.

تعریف جامع و دقیق سئوی داخلی یا سئوی on page

در همه جای دنیا اساس سئو داخلی سایت یک تعریف ثابت دارد! کلیه اقداماتی که متکی به پارامترهای داخلی سایت است، مانند بهبود محتوای سایت، بکار گیری تگ‌های مناسب، بهینه سازی لینک‌های داخلی صفحه و… که در نهایت موجب افزایش رتبه سایت می‌شود.

لازم به ذکر است که در سئوی آن پیج کنترل تمام اقدامات انجام شده روی سایت، دستان شماست و هر بهبودی در وب سایت خود ایجاد کنید جزئی از سئو داخلی است. به بیان واضح‌تر، هدف شما در سئوی داخلی ایجاد صفحات وب با ارزش بالایی است که مخاطب بتواند استفاده کافی را از آن ببرد.

مطمئن باشید نتیجه‌ی بکار گیری اصول سئو داخلی و رعایت کاربر پسندی، بهبود رتبه و جذب ورودی بالاتر برای سایت و رشد کسب و کار شما خواهد بود که در پی آن رتبه‌بندی ایده‌آلی را کسب می­کنید.

به یاد داشته باشید که نمی‌توان برای بهبود رتبه و دیده شدن سایت در حد مطلوب تنها به سئوی داخلی بسنده کرد. با اینکه سئو داخلی عاملی بسیار مهم در سئو است اما به تنهایی جوابگو نخواهد بود و علاوه بر آن باید روی سئو خارجی هم کار شود. وگرنه یک پلن سئوی ناقص خواهید داشت.

البته برعکس این نکته هم صادق است، تا زمانی که روی اصول سئوی داخلی کار نشده باشد، سئوی خارجی  نیز بیهوده و یا موقتی خواهد بود.

راهکار درست و مناسب این است که برای بهبود رتبه و رشد سایت خود ابتدا وضعیت داخل سایت خود را سر و سامان داده و پس از رسیدن به سطح مطلوبی در سئو داخلی، برای سئو خارجی برنامه‌ریزی کنید.

اصلاً چرا سئوی داخلی آن‌قدر مهم است؟

به یاد داشته باشید که گوگل تجربه کاربری خوب یا به عبارت دیگر میزان کاربرپسندی سایت را مد نظر قرار می‌دهد و موتورهای جستجو برای تشخیص این مهم، بسیار هوشمندند!

هرچه بیشتر روی نکات مهم سئو داخلی صفحه‌ای کار شده باشد توجه کاربر و گوگل را بیشتر جلب خواهد کرد.

البته هیچگاه این نکته را فراموش نکنید که در به‌کارگیری هیچکدام از فاکتورهای سئو داخلی زیاده روی نکنید و متقابلاً هیچ یک را پشت گوش نیز نیندازید. به شما قول می‌دهیم سرانجام رتبه‌ای که شایسته‌ی آن هستید را از گوگل دریافت خواهید کرد!

تجربه‌ی کسب جایگاه در صفحه اول گوگل بخصوص 5 لینک اول تلنگری بزرگ به کسب و کارتان وارد خواهد کرد که باعث می‌شود بیش از پیش برای بهبود رتبه و یا حفظ جایگاه خود تلاش کنید.

در ادامه با بیان موارد کلیدی و تخصصی‌تر، شما را برای ایجاد پلن سئوی داخلی کارا و جامع آماده می‌کنیم.

سئو داخلی چیست؟ - استراتژی های سئو داخلی به زبان ساده

مهم‌ترین نکاتی که در سئوی داخلی باید مدنظر قرار دهید شامل موارد زیر است:

کاربرپسند بودن

پیش از این هم اهمیت کاربرمحور بودن سایت را بیان کردیم. گوگل تمامی فعالیت کاربر در سایتتان را لحاظ خواهد کرد.

به عنوان مثال کاربری که پس از ورود به سایت شما به علت سیل بنرهای تبلیغاتی که به سمت او روانه می‌شوند در همان ثانیه‌های اول از سایتتان بگریزد نه تنها بهبود رتبه برایتان به ارمغان نخواهد آورد بلکه مطمئن باشید باعث افت رتبه و دور شدن از هدفتان می­شود!

درست است تبلیغات جز راه‌های خوب درآمدزایی از سایتتان به­شمار می­رود، اما این کار را اصولی و به اندازه انجام دهید تا به کسب و کار خود صدمه نزنید.

انتخاب کلمه کلیدی مناسب در سئو داخلی سایت

برای خود صفحه تارگت تعیین کرده و کلمات کلیدی مناسب که سرچ بالایی دارند را بیابید. به یاد داشته باشید در استفاده از کلمات کلیدی خود زیاده‌روی نکنید اما حتماً در محتوای خود به اندازه کافی آن را بکارگیرید.

همچنین کلمات هم خانواده یا هم کانسپت با کلمه کلیدی را نیز فراموش نکنید. گوگل آن‌قدری باهوش است که تارگت شما را تشخیص دهد! نتیجه ی اینکار برای سایت خود، بهینه‌سازی با سئو داخلی است.

قوی و هدفمند بنویسید، وقت بگذارید

محتوای کم، ناقص، قدیمی و از همه بدتر کپی، از نظر گوگل فاقد ارزش است. ضمن توجه به این مهم، از بکارگیری کلمات سخت و غیر معمول هم پرهیز کنید. به یاد داشته باشید حتی اگر محتوایی فوق‌العاده خوب و یونیک هم تولید کردید باز هم باید چند وقت یکبار آن را مجدد آپدیت کنید.

گرچه بازنویسی مطالب خوب و غنی سایت‌های دیگر، از راه‌های تولید محتوا است اما باید این کار را بسیار به‌دقت انجام دهید تا محتوای متفاوتی تولید کنید.

پارامترهای مهم در سئو داخلی یا  on page seo

عنوان

عنوان نویسی جذاب از تکنیک‌های سئو داخلی سایت به­شمار می­رود، اهمیت عنوان‌ها در دیده شدن سایت بر کسی پوشیده نیست.

توجه داشته باشید که کلمه کلیدی مرتبط با موضوع صفحه‌ی سایت خود را حتماً در عنوان ذکر کنید. بالا بودن اهمیت این مسئله به دلیل کلیک گرفتن از کاربر، پس از نشان دادن صفحه‌ی شما توسط موتورهای جستجوی گوگل است.

تگ‌های بدنه (h1,h2,h3,…)

علاوه بر کمک به خوانایی محتوای صفحه وب شما و تأثیر مثبت بر تجربه‌ی کاربری سایتتان، گوگل نیز به تگ‌های بدنه علاقه دارد! استفاده از کلمه کلیدی و کلمات هم کانسپت با آن در تگ‌های بدنه از نکات سئو داخلی است.

بهینه‌سازی تصاویر وب سایت

حتماً برای تصاویر سایتان alt تکست هدفمند، مرتبط و دقیق استفاده کنید. این موضوع تأثیر مثبت بر تجربه کاربری سایت شما دارد زیرا در صورت لود نشدن عکس در صفحه وب، متنی به کاربر نمایش داده می‌شود که گویای مضمون عکس خواهد بود و به درک بهتر کاربر از محتوا حتی در صورت عدم نمایش عکس‌ها کمک می‌کند.

علاوه بر آن عکس‌های بکار گرفته شده در سایت، در صفحه‌ی جستجوی تصاویر گوگل نیز نمایش داده می‌شود.

سئو کردن صفحات داخلی با لینکسازی

از نکات سئو داخلی ایجاد ارتباط بین صفحات مختلف سایت و پخش کلیک در بین صفحات تارگت است.

علاوه بر اینکه لینکسازی داخلی به دیده شدن سایر صفحات شما کمک می‌کند، باعث می‌شود کاربر زمان بیشتری را در سایت شما صرف کند که در بهبود رتبه سایت بسیار تأثیرگذار است، البته اگر لینکسازی داخلی هدفمندی انجام دهید!

متا تگ

تگ متا هم بسیار مورد توجه موتورهای جستجوی گوگل است. البته در نوشتن محتوای آن بسیار دقت کنید زیرا در صورت نوشتن نامناسب متن متا تگ، در دیده شدن صفحه‌ وب خود تأثیر منفی خواهید گذاشت.

سئو داخلی چیست؟ - استراتژی های سئو داخلی به زبان ساده

سرعت سایت

برخورداری از سرعت لود مطلوب در سایت علاوه بر اینکه از معیارهای رتبه دهی توسط گوگل به شمار می‌رود برای کاربران نیز اهمیت بالایی دارد. مطمئن باشید با وجود هزاران صفحه وب رقیب، کاربران به پای لود شدن وب سایت شما نمی‌نشینند!

افزایش سرعت سایت با اقداماتی مانند کم کردن حجم تصاویر، استفاده از لینک‌های کوتاه و بهینه، بهینه کردن کدهای html و… امکان پذیر است.

توجه داشته باشید که استاندارد سرعت لود سایت، نهایت تا 3 ثانیه است!

سخن پایانی

یک صفحه‌ وب سئو داخلی شده‌ی ایده‌آل، دارای عنوانی جذاب و متفاوت بوده که محتوای منحصر به فرد، اختصاصی و گیرا دارد که با تعداد مناسبی از کلمات کلیدی و کلمات هم کانسپت غنی شده است و همچنین در آن به صفحه اصلی سایت و صفحات تارگت دسته‌بندی، لینکسازی هدفمند انجام شده است.

درباره نویسنده

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 2 = 6

اسکرول به بالا