آموزش ثبت مکان کسب و کار در گوگل مپ

بلاگ

گوگل ادز

آموزش ثبت مکان کسب و کار در گوگل مپ

تاریخ نوشته: 18 تیر 1403

مدت زمان مطالعه: 8 دقیقه

موتور جستجوی گوگل یکی از ابزارهای مهم دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شود که نتایج جستجو را طبق موقعیت مکانی کاربر نشان می‌دهد یعنی اگر کسب‌وکاری را در شیراز جست‌وجو کنید گوگل تمام موارد مرتبط در شیراز را نمایش می‌دهد و پیشنهاداتی طبق اعتبار آن کسب‌وکار در گوگل معرفی می‌کند. در این گفتار، نحوه ثبت مکان کسب‌وکار در گوگل مپ را به‌صورت گام به گام معرفی می‌کنیم.

ثبت مکان کسب و کار در گوگل مپ به چه صورت است؟

شرکت گوگل جهت توسعه کسب‌وکارهای مختلف، سرویس‌های گوناگونی ازجمله موتور جست‌وجو، تحلیل و آنالیز بازدیدکنندگان را نشان می‌دهد. شناخت این سرویس‌ها سبب بهبود روند اجرایی کسب‌وکار می‌شود. به‌علت تحریم‌های آمریکا در حوزه تجارت، بیشتر کاربران کشور ایران برای استفاده از سرویس‌هایی مانند Google My Business  دچار محدودیت هستند.

در گذشته برای کاربران کشور ایران یک سرویسGoogle Map Maker  وجود داشت که امکان ثبت دستی مشاغل را فراهم می‌کرد. این سرویس در 31 مارچ 2017 منقضی شد و قسمتی از فعالیت‌های آن با  نقشه گوگل Google Map ترکیب شد. توسط نقشه Google Map می‌توان کسب‌وکار مربوطه را در گوگل ثبت کرد. در ادامه به آموزش ثبت مکان کسب و کار در گوگل مپ می‌پردازیم.

در مرحله اول به سایت Google.com و اکانت Gmail خود وارد شوید. جهت ثبت محل کسب‌وکار خود به برنامه گوگل مپ وارد شوید. با توجه به تغییرات گوگل باید زبان گوگل مپ فارسی باشد زیرا در زبان انگلیسی امکان ثبت آدرس در بعضی شهرهای کشور ایران غیرفعال است. بعد از بازشدن نقشه در قسمت جست‌وجوی گوشه سمت چپ صفحه، شهر و خیابان اصلی محل کسب‌وکار خود را وارد کنید.

در مرحله بعدی، روی دکمه منو کلیک کنید و به انتهای منو بروید و گزینهAdd a Missing Place  را انتخاب کنید. در این بخش باید محل شرکت را توسط مکان‌نمای قرمز مشخص کنید. با این عمل، گوگل به‌طور خودکار آدرس را ثبت می‌کند. در بخش نام، نام شرکت را وارد کنید. در قسمت دسته‌بندی، مشاغل گروهی که به کسب‌وکار شما شباهت زیادی دارند را به انگلیسی جست‌وجو کنید. توجه کنید در بخش شماره تماس تنها می‌توان یک شماره را ثبت کرد.

در بخش آدرس سایت تنها می‌توان یک لینک را ثبت کرد. در قسمت عکس، 3 الی 4 عکس از مشاغل خود را می‌توانید به اشتراک بگذارید. بعد از واردکردن روزها و ساعت کاری روی دکمه ارسال کلیک کنید.


اطلاعات لازم جهت ثبت مکان کسب و کار در گوگل مپ

این اطلاعات عبارتند از لوکیشن دقیق، آدرس، نام مکان به فارسی و انگلیسی، دسته شغلی، عکس از محل کسب‌وکار، آدرس سایت یا اینستاگرام، روز، ساعت کاری و شماره تماس.

اهمیت ثبت مکان کسب و کار در گوگل مپ

گوگل راه‌های گوناگونی ازجمله تبلیغات و ثبت مکان در گوگل مپ را جهت رشد کسب‌وکارها در اختیار کارفرمایان قرار داده است. با تبلیغات در گوگل می‌توان در اولین صفحه نتایج جست‌وجوی گوگل قرار گرفت. ثبت مکان کسب و کار در گوگل مپ کمک می‌کند تا اطلاعات مفیدی از مشاغل در صفحه اول نتایج به نمایش گذاشته شود.

گوگل مپ به یک پلتفرم برای جست‌وجوی دقیق مکان‌های جدید تبدیل شده است و اطلاعاتی ازجمله رتبه‌بندی، نظرات یا تصاویر در رابطه با مکان مورد نظر در آن قابل مشاهده است. تب اکسپلور به کاربران این اجازه را می‌دهد که مکان‌های گوناگون، جدید و نزدیک را در این پلتفرم کشف کنند. گوگل مپ ابزاری برای مسیریابی است که در مورد چگونگی مکان مورد نظر نیز اطلاعاتی در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

مزایای ثبت آدرس در گوگل مپ

در عصر حاضر بسیاری از مردم جهت پیداکردن آدرس کسب‌وکار مورد نیاز خود از نرم‌افزار مکان‌یاب استفاده می‌کنند. گوگل مپ از نرم‌افزارهای قوی و سیستم GPS است که به‌صورت رایگان در دسترس مردم قرار دارد. ثبت مکان در گوگل مپ باعث می‌شود مشتری در مواقع لزوم دسترسی راحتی به محصولات و خدمات داشته باشد.

اگر موقعیت کسب‌وکار در گوگل مپ ثبت نشود، هیچ‌کس جز همان افرادی که در محله شما هستند مشتری شما نخواهند بود و چه بسا که مشتریان بالقوه را نیز از دست بدهید. هنگامی که به دنبال فروشگاهی در گوگل هستید درصورتی‌که موقعیت مکانی ازطریق گوشی هوشمند قابل تشخیص باشد نزدیک‌ترین فروشگاه‌ها ازنظر موقعیت جغرافیایی و مکانی با فاصله کم نشان داده می‌شوند.


تأیید شدن آدرس ثبت شده در گوگل مپ چقدر زمان می برد؟

بعد از طی‌کردن تمامی مراحل گفته‌شده، گوگل یک پیام تشکر با مضمون ( بعد از بررسی پیشنهاد شما نتیجه ازطریق ایمیل اطلاع‌رسانی می‌شود) ارسال می‌کند که این بررسی تا چند روز و گاهی چند دقیقه زمان می‌برد. نتیجه نهایی به آدرس ایمیل ارسال می‌شود.

گوگل بیزینس چیست؟

یکی از سرویس‌های گوگل جهت احراز هویت و واردکردن اطلاعات درست در گوگل و گوگل مپ، استفاده از گوگل بیزینس است اما این سرویس در کشور ایران تحریم است و کسب‌وکارهای داخلی نمی‌توانند اطلاعات خود را در آن ثبت کنند. به همین علت هر فردی می‌تواند اطلاعات کسب‌وکار شما را ویرایش کند. بهترین عمل جهت جلوگیری از این روش، بررسی دوره‌ای اطلاعات موجود است.

با توجه به محدودیت‌های کشور آمریکا در حوزه تجارت، امکان دسترسی به این نرم‌افزار در کشور ایران وجود ندارد و با تغییر آی‌پی هم قابل دسترسی نیست. گوگل در سال‌های اخیر، نتایج جست‌وجو را طبق موقعیت مکانی به کاربر نشان می‌دهد. به‌عنوان مثال، با جست‌و‌جوی کتاب‌فروشی در تهران، گوگل تمام کتاب‌فروشی‌های تهران را لیست می‌کند. نیاز نیست حتما سایتی داشته باشید می‌توانید با ثبت کسب‌وکار خود در گوگل مپ، در بخش نتایج جست‌وجو گوگل قرار بگیرید.

جمع‌بندی

ثبت مکان کسب و کار در گوگل مپ با استفاده از گوشی هوشمند و دسکتاپ امکان جست‌وجوی مکان مورد نظر را فراهم می‌کنند. برای ارائه اطلاعات بهتر، آدرس سایت اینترنتی باید به‌صورت کامل در سرویس درج شود تا رسمیت برند تجاری شما به کاربران نشان داده شود.

دقت کنید بعد از جست‌وجوی برند خود، نتایج جست‌وجوی برند را بررسی کنید تا توسط رقیبان تغییر نکرده باشد. گوگل با عدم وریفای تجارت‌های مبتنی بر کشور ایران باعث می‌شود تا تمام مکان‌های ثبت‌شده حالتی داوطلبانه داشته باشند و هرکسی بتواند با درخواست اصلاح و ویرایش مکان را ثبت کند.

درباره نویسنده

گیل طراح

مدیر دیجیتال مارکتینگ

بعدی

تولید محتوا چیست و انواع آن کدامند؟

قبلی

طراحی و پشتیبانی سایت داکو فایل

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند*

مقالات مرتبط

همه چیز درباره وبسایت

8 دی 1402 صفحه لندینگ چیست؟ | فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ
صفحه لندینگ چیست؟ | فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ

صفحه فرود (Landing Page) یک صفحه ساده و مجزا در سایت شما است که آن را با هدف خاصی مانند جذب کاربر، فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ یا یک تبدیل (Conv...

صفحه لندینگ چیست؟ | فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ کاملش رو بخون

زمان مطالعه:8 دقیقه

8 دی 1402 جدیدترین ایده‌های مارکتینگ برای افزایش فروش 1403
جدیدترین ایده‌های مارکتینگ برای افزایش فروش 1403

در دنیای پویای تجارت امروزی، حفظ و ارتقای فروش چالش همیشگی کسب ‌و کارها است. رقابت نفس‌گیر، تغییر رفتار مصرف‌کنندگان و ظهور مداوم پلتفرم‌ها و فناوری‌ه...

جدیدترین ایده‌های مارکتینگ برای افزایش فروش 1403 کاملش رو بخون

زمان مطالعه:8 دقیقه

8 دی 1402 آموزش ایمیل مارکتینگ + بررسی نکات مهم
آموزش ایمیل مارکتینگ + بررسی نکات مهم

ایمیل مارکتینگ یکی از موثرترین و مقرون به صرفه ترین کانال های بازاریابی دیجیتال است که می تواند به شما در دستیابی به مخاطبان هدف خود، ایجاد روابط پاید...

آموزش ایمیل مارکتینگ + بررسی نکات مهم کاملش رو بخون

زمان مطالعه:8 دقیقه

8 دی 1402 سایت وردپرسی خوب است یا بد؟
سایت وردپرسی خوب است یا بد؟

وردپرس، سیستمی متن‌باز برای مدیریت محتواست که به شما امکان می‌دهد به سادگی و بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی، وب‌سایت یا وبلاگ خود را راه‌اندازی و مدیر...

سایت وردپرسی خوب است یا بد؟ کاملش رو بخون

زمان مطالعه:8 دقیقه

8 دی 1402 ترافیک ارگانیک چیست و چرا اهمیت دارد؟
ترافیک ارگانیک چیست و چرا اهمیت دارد؟

ترافیک ارگانیک توسط جست‌وجوی کاربران در موتورهای جست‌وجو به‌وجود می‌آید. این ترافیک میزان بازدید کاربران سایت‌هایی است که در نتایج جست‌وجو به‌نمایش در...

ترافیک ارگانیک چیست و چرا اهمیت دارد؟ کاملش رو بخون

زمان مطالعه:8 دقیقه