صفحه لندینگ چیست؟ | فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ

بلاگ

سئو

صفحه لندینگ چیست؟ | فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ

تاریخ نوشته: 26 شهریور 1403

مدت زمان مطالعه: 12 دقیقه

صفحه فرود (Landing Page) یک صفحه ساده و مجزا در سایت شما است که آن را با هدف خاصی مانند جذب کاربر، فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ یا یک تبدیل (Conversion)  طراحی می‌کنید. در ادامه این مطلب به سوال صفحه لندینگ چیست؟ پاسخ خواهیم داد و به بررسی انواع صفحه لندینگ سایت نیز خواهیم پرداخت. در ادامه با گیل طراح همراه شوید.

صفحه لندینگ چیست؟

صفحه لندینگ صفحه‌ای شاخص و متمایز از سایر صفحه‌های سایت است که یک مرجع برای بازدیدکنندگان محسوب می‌شود و پاسخگوی نیاز آنها است. این صفحه‌ها باید از نظر گرافیک و طراحی جذاب به نظر برسند تا مخاطبان زیادی را به سمت دنبال کردن سایت جذب کنند. لندینگ پیج‌ها نقطه رویارویی کاربر با سایت هستند و تعیین می‌کنند که کاربر در سایت باقی خواهد ماند یا خیر. این صفحه ها انواع گوناگونی هم دارند و با صفحه اصلی سایت متفاوت هستند و صفحه‌ی بسیار ارزشمندی برای سایت محسوب می شوند.

توجه کنید که تمامی صفحه‌های فرود، صفحه‌ای از وب هستند اما هر صفحه وب یک صفحه لندینگ محسوب نمی‌شود! زیرا هر صفحه فرود یا لندینگ دو ویژگی متمایز دارد:

  • دارای یک فرم مشخص است.
  • با هدف کسب اطلاعات از مشتری یا مخاطب، طراحی شده است.

اهداف صفحه لندینگ و فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ

فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ

کسب اطلاعات از مشتریان

ارتباط با کاربران

همانطور که اشاره کردیم دو هدف اصلی این صفحه فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ و جمع آوری اطلاعات کاربران است که می توان از این طریق، کاربران بالقوه را به مشتری تبدیل کرد.

 

 

تفاوت صفحه اصلی و صفحه لندینگ

  1. صفحه اصلی پر از لینک و تبلیغات گوناگون است اما صفحه لندینگ ( landing page ) با یک هدف مشخص طراحی می‌شود و متمرکز است و لینک های کمتری دارد. در واقع صفحه اصلی سایت اهداف گوناگونی دارد و به قسمت های مختلف سایت لینک می دهد، اما صفحه لندینگ تنها برای یک هدف مشخص طراحی می شود.
  2. صفحه اصلی چند وجهی است و به صفحات مختلف مثل درباره ما، فروشگاه و... لینک می‌دهد. بازدیدکننده می تواند از صفحه اصلی به هر صفحه‌ای در سایت ورود کند اما صرفا مشتری نمی‌شود. درصورتی‌که صفحه لندینگ با هدف جذب کاربر و پاسخگویی به نیاز کاربر ایجاد می‌شود.

یک صفحه لندینگ خوب فقط شامل ضروری‌ترین اطلاعات است که کاربران را به سمت تحقق هدف مورد نظر هدایت می‌کند. هدف لندینگ پیج برای کاربر نسبت به صفحه اصلی کاملا متفاوت است. هدف این است که با استفاده از تبلیغات فوق‌العاده در مورد یک پیشنهاد ویژه، بازدیدکننده به مشتری تبدیل شود. در نتیجه صفحات لندینگ برای پیشبرد یک استراتژی بازاریابی با هدف های مختلف مثل فروش کاربرد ویژه‌ای دارند.

کاربردهای صفحه لندینگ

صفحه های لندینگ کاربردهای مختلفی دارند که در ادامه به این کاربردها می‌پردازیم.

معرفی محصولات ویژه

یکی از راه هایی که می توان از طریق آن فروش محصولات مهم و ویژه را بالا برد، طراحی لندینگ سایت برای این محصولات است. با این روش میتوان مشتری های زیادی را به سمت محصولات جذب کرد و فروش آن‌ها را بالا برد.

تماس با ما

صفحه اطلاعات تماس برای بسیاری از سایت‌ها و شرکت‌های حقوقی، بازرگانی و... از اهمیت بالایی برخوردار است. با طراحی یک صفحه لندینگ جذاب برای صفحه اطلاعات تماس، می‌توان کاربر را برای تماس و ارتباط بیشتر با کسب و کار مربوطه ترغیب کرد.

معرفی کمپین های تبلیغاتی

کمپین های تبلیغاتی برای اکثر سایت های فروشگاهی و خدماتی بسیار مفید عمل می‎‌کند. در واقع شما می‌توانید با طراحی یک صفحه لندینگ برای انواع آفرها و تخفیفات ویژه، کمپین های مناسبتی، کدهای تخفیف و... افراد بیشتری را به صورت هدفمند به سمت سایت خود جذب کنید.

تبلیغات بنری

ای نوع تبلیغات کاربران زیادی را به سمت سایت جذب می کنند و سود آوری زیادی از طریق کمپین های تبلیغاتی برای سایت به ارمغان می‌آورد.

بازاریابی ایمیلی

برای کاربرانی که از قبل با سایت شما آشنا هستند، ایمیل مارکتینگ بازاریابی مناسبی محسوب می‌شود. شما می‌توانید از طریق ساخت صفحه لندینگ برای خدمات ویژه به این کاربران، آن‌ها را دعوت به بازگشت به سایت خود کنید.

ویژگی‌های یک صفحه لندینگ خوب

ویژگی‌های یک صفحه فرود خوب می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

1. به حداقل رساندن جابجایی بین صفحات

لندینگ پیج باید تا جایی که امکان دارد ساده طراحی شود. در نتیجه نباید در این صفحه از منوها استفاده کرد و لینک های زیادی داد. چون در این صفحه تلاش می‌شود که کاربر در صفحه بماند و خرید کند.

2. استفاده از رنگ های مناسب

استفاده از ترکیب رنگ هایی که باعث می‌شود صفحه برای مخاطب جذاب باشد و همه چیز قابل فهم بنظر برسد از ویژگی های یک صفحه لندینگ خوب محسوب می شود.

3. قرار دادن محتوای مهم در ابتدای صفحه

در ابتدای صفحه، یعنی جایی که بلافاصله بعد از ورود قابل رویت است یک CTA قرار دهید. سعی کنید CTA را طوری طراحی کنید که از صفحه پس زمینه متمایز باشد و جلب توجه کند. در قسمت های دیگر صفحه هم چندبار CTA را تکرار کنید تا کاربر در هر زمانی که تصمیم به کلیک گرفت بلافاصله اقدام به فعالیت مورد نظرتان کند.

4. سازگار کردن صفحه لندینگ با موبایل

از آنجایی که بیشتر ترافیک سایت ها از طریق گوشی های موبایل است، باید مطمئن شوید که صفحه لندینگ با سرعت مناسب در هر دستگاهی عالی و باکیفیت دیده می شود.

5. استفاده از محتوای تصویری

محتوای تصویری در صفحه لندینگ باعث افزایش جذابیت و قابل فهم تر شدن محتوا می شود. این تصاویر می تواند شامل نمودارهای مختلف و جداول مقایسه‌ای باشد که همراه با متنی کوتاه فوق العاده خواهند شد.

 

 

چگونه یک لندینگ پیج بسازیم؟

ساخت لندینگ در یک URL سفارشی

تعیین کردن کلمات کلیدی

قرار دادن کلمات کلیدی براساس یک استراتژی خاص در صفحه

بک لینک های باکیفیت و امن

افزایش سرعت صفحه

قرار دادن قابلیت اشتراک گذاری صفحه

جمع بندی فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ

در این مطلب از گیل طراح به بررسی اهمیت صفحه فرود برای فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ پرداختیم. توجه داشته باشید که برای ساخت یک صفحه لندینگ خوب محتوای مهم و پراهمیت را در ابتدای صفحه قرار دهید و همچنین از محتواهای گرافیکی جذاب استفاده کنید. علاوه بر این جهت افزایش جذابیت صفحه می توانید قابلیت کامنت گذاری را در صفحه قرار دهید و به اضافه کردن ویدئو و عکس بپردازید.

درباره نویسنده

گیل طراح

مدیر دیجیتال مارکتینگ

بعدی

تولید محتوا چیست و انواع آن کدامند؟

قبلی

طراحی و پشتیبانی سایت داکو فایل

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند*

مقالات مرتبط

همه چیز درباره وبسایت

8 دی 1402
صفحه لندینگ چیست؟ | فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ

صفحه فرود (Landing Page) یک صفحه ساده و مجزا در سایت شما است که آن را با هدف خاصی مانند جذب کاربر، فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ یا یک تبدیل (Conv...

کاملش رو بخون

زمان مطالعه:7 دقیقه

8 دی 1402
جدیدترین ایده‌های مارکتینگ برای افزایش فروش 1403

در دنیای پویای تجارت امروزی، حفظ و ارتقای فروش چالش همیشگی کسب ‌و کارها است. رقابت نفس‌گیر، تغییر رفتار مصرف‌کنندگان و ظهور مداوم پلتفرم‌ها و فناوری‌ه...

کاملش رو بخون

زمان مطالعه:7 دقیقه

8 دی 1402
آموزش ایمیل مارکتینگ + بررسی نکات مهم

ایمیل مارکتینگ یکی از موثرترین و مقرون به صرفه ترین کانال های بازاریابی دیجیتال است که می تواند به شما در دستیابی به مخاطبان هدف خود، ایجاد روابط پاید...

کاملش رو بخون

زمان مطالعه:7 دقیقه

8 دی 1402
سایت وردپرسی خوب است یا بد؟

وردپرس، سیستمی متن‌باز برای مدیریت محتواست که به شما امکان می‌دهد به سادگی و بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی، وب‌سایت یا وبلاگ خود را راه‌اندازی و مدیر...

کاملش رو بخون

زمان مطالعه:7 دقیقه

8 دی 1402
ترافیک ارگانیک چیست و چرا اهمیت دارد؟

ترافیک ارگانیک توسط جست‌وجوی کاربران در موتورهای جست‌وجو به‌وجود می‌آید. این ترافیک میزان بازدید کاربران سایت‌هایی است که در نتایج جست‌وجو به‌نمایش در...

کاملش رو بخون

زمان مطالعه:7 دقیقه