یک سایت فروشگاهی قدرتمند چه امکاناتی باید داشته باشد؟

بلاگ

طراحی وبسایت

یک سایت فروشگاهی قدرتمند چه امکاناتی باید داشته باشد؟

تاریخ نوشته: 18 تیر 1403

مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه

از مؤلفه‌های اصلی کسب‌وکار اینترنتی، داشتن سایت فروشگاهی معتبر است. سایت‌های فروشگاهی معتبر ویژگی‌هایی دارند که آن‌ها را از دیگر فروشگاه‌ها متمایز می‌کند. در عصر حاضر به‌دلیل مشغله‌های افراد و سرعت‌بخشیدن به کارها تمامی عوامل دچار تحول شده‌اند و از حالت سنتی به مدرنیته تغییر شکل داده‌اند. از مهم‌ترین این تغییرات، سایت‌های فروشگاهی است. در این مقاله تمام امکانات سایت فروشگاهی را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

امکانات سایت فروشگاهی چیست؟

میان تمام آپشن‌های سایت فروشگاهی برخی از آن‌ها اهمیت زیادی دارند زیرا جزوی از اصول و فاکتور موفقیت سایت‌ها و فروشگاه‌ها محسوب می‌شوند.  هر مشتری از سایت فروشگاهی، تجربه خرید آنلاین خوب را انتظار دارد. توسعه ‌سایتی که تمام خصوصیات ضروری را دارد از موضوعات مهم تجارت الکترونیک روز محسوب می‌شود که سبب افزایش رضایت مشتری و موفقیت کسب‌وکار خود در آینده می‌شود.

ویژگی‌هایی وجود دارد که به مدیریت آسان و کاربرپسندبودن سایت فروشگاهی کمک می‌کند. هر فروشگاهی برای فتح قله موفقیت خود باید امکانات سایت فروشگاهی را داشته باشد. سایت فروشگاهی برای موفقیت در فضای اینترنت و بازاریابی موفق باید برخی فاکتورها را داشته باشد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

امکان جست و جوی سریع سایت فروشگاهی

اگر بخواهید محصولات زیادی را در فروشگاه خود قرار دهید باید تعداد آن‌ها را به‌طور کلی در سایت ثبت کنید. این مقدار محصولات را نمی‌توان در یک صفحه سایت جاگذاری کرد و مشتری بعد از جست‌وجوی زیاد اگر در چند ثانیه اول آن را پیدا نکند سایت را ترک می‌کند.

با توجه به امکانات سایت فروشگاهی بهتر است این ذهنیت را داشته باشید که مشتری آنلاین کم حوصله است و می‌خواهد در همان چند ثانیه اول به هدف خود برسد. اگر سایت دارای جست‌وجوی سریع باشد مشتری محصول خود را سریع‌تر پیدا می‌کند. این امکان فوق‌العاده در سایت‌های بزرگ نیز قابل مشاهده است.

داشتن قابلیت چند گزینه پرداخت در سایت فروشگاهی

برخی از مشتریان ازطریق درگاه بانکی، هزینه را در محل پرداخت می‌کنند یا آن را کارت به کارت می‌کنند. اگر در مرحله ثبت سفارش، مشتری بتواند روش پرداخت را انتخاب کند با رضایت بیشتری محصول را خریداری می‌کند. یک سایت فروشگاهی در مرحله ثبت سفارش باید چند گزینه برای پرداخت هزینه داشته باشد و دست مشتری را برای پرداخت باز بگذارد.

امکان اتصال به درگاه های پرداخت متفاوت در سایت فروشگاهی

از اصلی‌ترین تفاوت‌های بین سایت معمولی و فروشگاهی اتصال به درگاه پرداخت بانکی است. افزودن این امکان در سایت‌های فروشگاهی ضروری است. تفاوت آن در تعداد و نوع درگاه‌های پرداخت بانکی است زیرا برخی سایت‌ها به کاربر این اجازه را می‌دهند تا از چند درگاه مستقیم و واسط استفاده کنند و تراکنش‌های خود را از این درگاه پیگیری کنند. همچنین اجازه اتصال به درگاه‌های ارزی و خارجی را نیز به کاربر می‌دهد.

دسترسی به گزارش سایت و فروش

درصورتی‌که از مقدار فروش خود آگاهی نداشته باشید نمی‌توانید آن را مدیریت کنید. در نتیجه نمی‌توانید علایق مشتریان، محصولات پرفروش و کم‌فروش را مجزا کنید. این موضوع باعث می‌شود تا اطلاعی از نرخ تبدیل و بازدید صفحات سایت خود نداشته باشید تا بتوانید فروش خود را بهتر کنید.

فرض کنید یکی از صفحات اصلی دارای تبدیل خوبی نیست. چنین سایتی برای بهبود باید محتوا و طراحی خود را تغییر دهد یا اگر محصولات یک سایت فروش خوبی دارد تعداد آن محصول را در ماه بعد بیشتر کند.

مدیریت محصولات حرفه ای در سایت فروشگاهی

همه سایت‌ها به کاربر این اجازه را می‌دهند تا اطلاعات محصول را در پنل کاربری وارد کند اما اگر بخواهد چیدمان صفحه را عوض کند، تغییر قیمت بدهد، تخفیف برای محصولات در نظر بگیرد و گزینه‌های مختلف در نظر بگیرد، تازه جای خالی سیستمی حرفه‌ای احساس می‌شود. امکانات سایت فروشگاهی حرفه‌ای به مدیر این امکان را می‌دهد تا تغییرات محصولات را به‌صورت دسته‌جمعی انجام دهد و بدون تغییر دستی، تخفیف در محصولات ایجاد کند.

ارتباط آنلاین با مخاطب در سایت فروشگاهی

در سایت فروشگاهی، مشتری، فروشنده را نمی‌بیند. سؤالاتی ازقبیل گارانتی محصول، جنس آن و تاریخ انقضای آن برای مشتری پیش می‌آید. مشتری می‌خواهد هرچه سریع‌تر پاسخ سؤالات خود را پیدا کند وگرنه سریع سایت را ترک می‌کند. در صفحاتی از سایت ازجمله وبلاگ، امکان گذاشتن نظرات وجود دارد که پاسخ به آن‌ها چند ساعت طول می‌کشد. بهترین ابزار، سیستم چت آنلاین است که توسط آن می‌توان در تمام صفحات سایت همراه کاربر بود و همان لحظه جوابش را داد.

امکان فیلتر کردن نتایج جست و جو در سایت فروشگاهی

گاهی محصولات فروشگاه به‌قدری زیاد است که مشتری را گیج می‌کند یا این‌که مشتری چون نوع محصول خود را می‌داند جست‌وجوی خود را محدودتر می‌کند. به‌طور مثال، سایت آرایشی بهداشتی، مشتری محصول شوینده برای پوست خود می‌خواهد که قیمتی زیر 200 تومان داشته باشد. در نتیجه محصولاتی که قیمتی کم‌تر از 200 تومان دارند را می‌بیند و بین آن‌ها انتخاب می‌کند.

قابلیت اعمال تخفیف روی قیمت محصولات سایت فروشگاهی

از امکانات سایت فروشگاهی می‌توان به این موضوع اشاره کرد که در مناسبت‌های گوناگون روی محصولات درصدی تخفیف گذاشت و به برخی از مشتریان همیشگی یا جدید،کوپن خرید محصول هدیه داد. در فروشگاه اینترنتی که این قابلیت را دارد نیازی نیست قیمت‌های تغییریافته را دستی وارد سایت کرد، با واردکردن میزان تخفیف یا کوپن، میزان قیمت به‌صورت اتوماتیک محاسبه می‌شود و به خریدار نشان داده می‌شود.

برچسب گذاری روی محصولات سایت فروشگاهی

اغلب فروشگاه‌ها یک نوع محصول ندارند. به‌طور مثال، یک فروشگاه محصولات آرایشی و بهداشتی  شامل دسته‌های خانم‌ها و آقایان، محصولات پوست، مو و بدن است. دسته‌بندی محصولات به مشتری کمک می‌کند تا محصول مورد نظر خود را سریع‌تر پیدا کند. همچنین اگر دسته و برچسب محصولات خوب مشخص شود، سئوی سایت فروشگاهی‌ نیز تقویت خواهد شد زیرا گوگل به رفتار و نظر کاربر توجه می‌کند.

جمع‌بندی

با توجه به امکانات سایت فروشگاهی، داشتن یک فروشگاه اینترنتی در افزایش درآمد یک راهکار مناسب است. در این مقاله مهم‌ترین ویژگی‌ های سایت فروشگاهی مورد بررسی قرار گرفت که با توجه به نوع کسب‌وکار و محصولات خود می‌توان آن‌ها را تغییر داد یا موارد دیگری اضافه کرد. این اینفوگرافیک یک نمای کلی از مواردی است که سایت فروشگاهی باید داشته باشد.

موفقیت سایت فروشگاهی وابسته به کیفیت محصولات آن نیست و تنها مجموعه‌ای از عوامل دیگری ازجمله نحوه بازاریابی و ارائه صحیح لیستی از امکانات سایت است که سبب بهبود تجربه خرید آنلاین مشتریان می‌شود.

درباره نویسنده

گیل طراح

مدیر دیجیتال مارکتینگ

بعدی

تولید محتوا چیست و انواع آن کدامند؟

قبلی

طراحی و پشتیبانی سایت داکو فایل

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند*

مقالات مرتبط

همه چیز درباره وبسایت

8 دی 1402 صفحه لندینگ چیست؟ | فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ
صفحه لندینگ چیست؟ | فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ

صفحه فرود (Landing Page) یک صفحه ساده و مجزا در سایت شما است که آن را با هدف خاصی مانند جذب کاربر، فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ یا یک تبدیل (Conv...

صفحه لندینگ چیست؟ | فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ کاملش رو بخون

زمان مطالعه:5 دقیقه

8 دی 1402 جدیدترین ایده‌های مارکتینگ برای افزایش فروش 1403
جدیدترین ایده‌های مارکتینگ برای افزایش فروش 1403

در دنیای پویای تجارت امروزی، حفظ و ارتقای فروش چالش همیشگی کسب ‌و کارها است. رقابت نفس‌گیر، تغییر رفتار مصرف‌کنندگان و ظهور مداوم پلتفرم‌ها و فناوری‌ه...

جدیدترین ایده‌های مارکتینگ برای افزایش فروش 1403 کاملش رو بخون

زمان مطالعه:5 دقیقه

8 دی 1402 آموزش ایمیل مارکتینگ + بررسی نکات مهم
آموزش ایمیل مارکتینگ + بررسی نکات مهم

ایمیل مارکتینگ یکی از موثرترین و مقرون به صرفه ترین کانال های بازاریابی دیجیتال است که می تواند به شما در دستیابی به مخاطبان هدف خود، ایجاد روابط پاید...

آموزش ایمیل مارکتینگ + بررسی نکات مهم کاملش رو بخون

زمان مطالعه:5 دقیقه

8 دی 1402 سایت وردپرسی خوب است یا بد؟
سایت وردپرسی خوب است یا بد؟

وردپرس، سیستمی متن‌باز برای مدیریت محتواست که به شما امکان می‌دهد به سادگی و بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی، وب‌سایت یا وبلاگ خود را راه‌اندازی و مدیر...

سایت وردپرسی خوب است یا بد؟ کاملش رو بخون

زمان مطالعه:5 دقیقه

8 دی 1402 ترافیک ارگانیک چیست و چرا اهمیت دارد؟
ترافیک ارگانیک چیست و چرا اهمیت دارد؟

ترافیک ارگانیک توسط جست‌وجوی کاربران در موتورهای جست‌وجو به‌وجود می‌آید. این ترافیک میزان بازدید کاربران سایت‌هایی است که در نتایج جست‌وجو به‌نمایش در...

ترافیک ارگانیک چیست و چرا اهمیت دارد؟ کاملش رو بخون

زمان مطالعه:5 دقیقه