اگر نگران هزینه های طراحی سایت هستید بخوانید!

بلاگ

طراحی وبسایت

اگر نگران هزینه های طراحی سایت هستید بخوانید!

تاریخ نوشته: 18 تیر 1403

مدت زمان مطالعه: 8 دقیقه

یکی از پرتکرارترین سؤال‌های مشتریان، هزینه های طراحی سایت، میزان بودجه موردنیاز برای طراحی و روش ساخت سایت است. طراحی سایت به ساخت صفحه‌های سایت می‌گویند که اغلب توسط کدنویسی با زبان‌های مختلف برنامه‌نویسی یا توسط قالب‌های آماده انجام می‌شود. در این مقاله در مورد هزینه طراحی سایت ارزان به‌صورت کامل بحث می‌شود.

هزینه های طراحی سایت شامل چه مواردی است

هر سایتی برای نگهداری به فضا نیاز دارد و برای داشتن این فضا باید هزینه‌ای پرداخت شود و این قیمت باید به‌صورت سالیانه تمدید شود. هزینه‌ های طراحی سایت با توجه به حجم هاست می‌تواند برای هر شرکت متفاوت باشد. دامنه سایت می‌تواند شامل .com و .ir یا هر دامنه دیگری باشد که نوع دامنه‌ها در تغییر قیمت تأثیر دارد. درصورتی‌که طراح سایت، کاربر را از هزینه‌های تمدید دامنه و ثبت مطلع نکند، کاربر باید این مقدار هزینه را که جزء هزینه‌های پنهان محسوب می‌شود به قیمت طراحی سایت خود اضافه کند.

تمام سایت‌ها برای افزایش بازدید سایت و بهینه‌سازی موتورهای جستجو نیازمند تولید محتوا هستند. برای ایجاد اعتماد در کاربران و ارتباط بیشتر با آن‌ها باید در مورد محصول و خدمات مورد نظر، محتوای بهینه‌ای در سایت قرار داده شود. به همین علت بیشتر شرکت‌های بزرگ یک تیم تولید محتوا حرفه‌ای تشکیل می‌دهند. مقدار هزینه تولید محتوا بستگی به اینفوگرافیک، متنی و تصویری‌بودن آن دارد.

اگر سایت مورد نظر چند زبانه باشد علاوه‌بر قیمت تولید محتوا باید هزینه‌ای هم برای ترجمه متن‌ پرداخته شود. هزینه ترجمه بستگی به نوع و اندازه طول محتوا دارد. برای کسب‌وکارهای تخصصی با ترجمه سنگین‌تر، هزینه آن نیز بالاتر است.

برای راه‌اندازی سایت باید آن را ازطریق روش‌های متنوعی به مشتریان نشان داد. سئو برای طراحی سایت وردپرس و سایت اختصاصی انجام می‌شود و در افزایش رتبه‌بندی آن تأثیر بسزایی دارد. رپرتاژ آگهی بخشی از سئو سایت محسوب می‌شود که بیشتر افراد، هزینه آن را جدا پرداخت می‌کنند.

بعد از اتمام طراحی سایت برای نگهداری و به‌روزرسانی، سایت نیازمند خدمات پشتیبانی است. پشتیبانی سایت مواردی مانند تغییرات در سایت، رفع مشکل‌های فنی و به‌روزرسانی را انجام می‌دهد. درهرصورت باید تمام این موارد همان اول از طراح سایت پرسیده شود.

از تبلیغات برای بیشتر دیده‌شدن در فضای مجازی استفاده می‌شود. هزینه تبلیغات به‌صورت جداگانه پرداخت می‌شود. تبلیغات مطلوب دارای استراتژی‌های مخصوصی است. روش‌های مختلفی برای تبلیغات وجود دارد که عبارتند از انتشار رپرتاژ آگهی، قراردادن تبلیغات بنری در سطح شهر و انتشار تبلیغات توسط اینفلوئنسرهای اینستاگرام.

یک سایت فروشگاهی جهت جلب اعتماد بیشتر مشتری، نیازمند عکس‌های اختصاصی از محصولات خود است. علاوه‌بر این موارد، طراحی سایت شامل انتخاب رنگ مناسب سایت، استفاده از قالب استاندارد و طراحی لوگو است. لوگو یک نماد تجاری برای کسب‌وکار است که باید طوری طراحی شود تا نظر مخاطب را در نگاه اول جذب کند. داشتن قالب اختصاصی سبب تمایز عملکرد سایت مورد نظر با سایت‌های مشابه می‌شود. هزینه های طراحی سایت در این زمینه می‌تواند به‌صورت کامل یا جداگانه پرداخت شود.

 


برای طراحی سایت با هزینه کم به چه مواردی نیاز داریم

یک سایت اختصاصی به دامنه، هاستینگ، طراحی قالب، طراحی المان گرافیکی، پشتیبانی، گارانتی، آموزش پنل کاربری، ایمن‌سازی و ریسپانسیوکردن قالب نیاز دارد. هزینه های طراحی سایت با توجه به این عوامل تعیین می‌شود. به‌طور مثال، هزینه خرید دامنه به نوع آن بستگی دارد. دامنه‌های tv، name و ws هزینه بالاتری نسبت به دامنه‌های معمولی دارند.

تعرفه هاست به فضای موردنیاز در سایت بستگی دارد. با توجه به این‌که هاست قابل ارتقا است و درصورت نیاز می‌توان آن را افزایش داد. به‌طور مثال، درصورت قراردادن فایل‌های بیشتر در سایت باید یک هاست با فضای بیشتر  خریداری کرد. در نتیجه باید هزینه بیشتری بابت حجم بیشتر هاست پرداخت کرد.

قالب‌های رایگان وردپرس نیازمند فارسی‌سازی هستند که هزینه آن‌ها با طراحی قالب اختصاصی برابری می‌کند. بنابراین، بهتر است از این قالب‌ها استفاده نشود و یک قالب سفارشی را از طراح درخواست کرد. امکان دارد بعد از طراحی کامل قالب، نظر کارفرما عوض شود و بخواهد که تصاویر، المان‌های گرافیکی و آیتم‌ها را به‌صورت اختصاصی طراحی کند. در چنین موقعیتی، شرکت با استخدام گرافیست با پرداخت مبلغ مورد نظر این کار را برای سایت انجام می‌دهد.

ایمن‌بودن سایت از بخش‌های مهم طراحی سایت است. درصورتی‌که سایت ایمن نباشد، علاوه‌بر مشکل‌های امنیتی، امکان هک‌کردن آن ساده است. بعد از اتمام طراحی سایت و سیستم مدیریت محتوا، طراح باید تکنیک‌های کارکردن با پنل کاربری را به کارفرما آموزش دهد که بابت این آموزش، طراح، مبلغی را دریافت می‌کند. هر سایتی بعد از ساخت، نیازمند تیم پشتیبانی است. اگر مشکلی برای سایت به‌وجود بیاید وظیفه تیم پشتیبانی است که این مشکل را برطرف کند.


راهکار های طراحی سایت ارزان

یکی از راه‌ها برای طراحی سایت ارزان، استفاده از وردپرس است. برای استفاده از آن تنها باید دامنه و هاست خریداری کرد. طراحی وردپرس به‌گونه‌ای است که در آن تمام اصول سئو و تکنیک‌های آن رعایت شده است. روش دیگر، ارائه خدمات در ازای طراحی سایت است. یعنی در ازای خدماتی که ارائه داده می‌شود طراح‌ها، سایت را طراحی کنند.

روش آخر، ‌راه‌اندازی سایت توسط دانشجویان است. بسیاری از دانشجویانی که در این زمینه مهارت دارند با دریافت هزینه کم می‌توانند سایت را راه‌اندازی کنند زیرا آن‌ها هنوز شرکتی تأسیس نکرده‌اند و تجربه طولانی‌مدتی در این زمینه ندارند اما می‌توانند با بهره‌گیری از تکنیک‌های خاص، بهترین سایت را طراحی کنند.

امکانات یک سایت خوب

هزینه های طراحی سایت و ساختن سایتی با خدمات کامل می‌تواند خیلی هزینه‌بر باشد. به همین علت استفاده از سرویس‌های سایت‌ساز سبب کاهش هزینه‌ها می‌شود. یک سایت خوب این امکان را به کاربر می‌دهد که محصولات خود را به‌راحتی در سایت بارگذاری کند، چیدمان سایت و قالب مد نظر را طبق سلیقه خود انتخاب کنند.

ازجمله امکانات خوب یک سایت عبارتند از استفاده از یک هاست ایمن که سبب افزایش سرعت و دسترسی راحت به سایت می‌شود، قابلیت ثبت نظرهای مشتریان را داشته باشد، ابزارهای متنوعی برای مدیریت محتوا در اختیار کاربر قرار دهد، به مدیر این امکان را بدهد که سایت را به‌راحتی مدیریت کند و درصورت لزوم، ویرایش کند.

جمع‌بندی

قطعا پاسخ مشخصی برای هزینه های طراحی سایت وجود ندارد زیرا این هزینه‌ها به موارد مختلفی بستگی دارد. هر طراح با توجه به کیفیت کاری که ارائه می‌دهد یک رقم متفاوتی را در این زمینه پیشنهاد می‌دهد. به‌طور کلی، در این اثنا، توسعه محصول دیجیتالی موفق نیازمند فرآیندهای پیچیده‌ای است که مستلزم استفاده از راه‌حل‌های نو، پیروی از قوانین قابل اعتماد و انتخاب یک مجری مناسب است.

درباره نویسنده

گیل طراح

مدیر دیجیتال مارکتینگ

بعدی

تولید محتوا چیست و انواع آن کدامند؟

قبلی

طراحی و پشتیبانی سایت داکو فایل

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند*

مقالات مرتبط

همه چیز درباره وبسایت

8 دی 1402 صفحه لندینگ چیست؟ | فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ
صفحه لندینگ چیست؟ | فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ

صفحه فرود (Landing Page) یک صفحه ساده و مجزا در سایت شما است که آن را با هدف خاصی مانند جذب کاربر، فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ یا یک تبدیل (Conv...

صفحه لندینگ چیست؟ | فروش بیشتر محصولات با ساخت لندینگ کاملش رو بخون

زمان مطالعه:8 دقیقه

8 دی 1402 جدیدترین ایده‌های مارکتینگ برای افزایش فروش 1403
جدیدترین ایده‌های مارکتینگ برای افزایش فروش 1403

در دنیای پویای تجارت امروزی، حفظ و ارتقای فروش چالش همیشگی کسب ‌و کارها است. رقابت نفس‌گیر، تغییر رفتار مصرف‌کنندگان و ظهور مداوم پلتفرم‌ها و فناوری‌ه...

جدیدترین ایده‌های مارکتینگ برای افزایش فروش 1403 کاملش رو بخون

زمان مطالعه:8 دقیقه

8 دی 1402 آموزش ایمیل مارکتینگ + بررسی نکات مهم
آموزش ایمیل مارکتینگ + بررسی نکات مهم

ایمیل مارکتینگ یکی از موثرترین و مقرون به صرفه ترین کانال های بازاریابی دیجیتال است که می تواند به شما در دستیابی به مخاطبان هدف خود، ایجاد روابط پاید...

آموزش ایمیل مارکتینگ + بررسی نکات مهم کاملش رو بخون

زمان مطالعه:8 دقیقه

8 دی 1402 سایت وردپرسی خوب است یا بد؟
سایت وردپرسی خوب است یا بد؟

وردپرس، سیستمی متن‌باز برای مدیریت محتواست که به شما امکان می‌دهد به سادگی و بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی، وب‌سایت یا وبلاگ خود را راه‌اندازی و مدیر...

سایت وردپرسی خوب است یا بد؟ کاملش رو بخون

زمان مطالعه:8 دقیقه

8 دی 1402 ترافیک ارگانیک چیست و چرا اهمیت دارد؟
ترافیک ارگانیک چیست و چرا اهمیت دارد؟

ترافیک ارگانیک توسط جست‌وجوی کاربران در موتورهای جست‌وجو به‌وجود می‌آید. این ترافیک میزان بازدید کاربران سایت‌هایی است که در نتایج جست‌وجو به‌نمایش در...

ترافیک ارگانیک چیست و چرا اهمیت دارد؟ کاملش رو بخون

زمان مطالعه:8 دقیقه